Händer och hänt!

Hej på er!

Här kommer lite uppdatering från Stockholm!

Idag har jag och Roland Junell varit på vår första audition i Sthlm. Vi gjorde audition för “Kultur inom vården” och hoppas få börja gigga för dem framöver. Bara att  hålla tummarna höööögt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bland det absolut roligaste som hänt nyligen är ju också Campus Allegros invigningsgala. För det första så tänkte jag tappa hakan när man fick se vilket ståtligt campus de fått – oerhört fint! Konsertsalen också otroligt fin! Här kommer lite bilder från den helgen..

Tillsammans med Fredrik Furu, Frida Andersson, Peter Hägerstrand och Roland Junell Med Riku Niemies orkester så bjöd vi på ett finlandssvenskt medley under galan.

 

 

 

Till vårt finlandssvenska tema så blev det finlandssvensk design, nämnligen Noolan kläder. Har alltid drömt om att testa Nolan´s kläder. Tycker de är så stiliga med en helt egen touch.

Marja och Jonas bjöd in oss till deras butik i Jakobstad och vi testade oss fram bland kläderna. De har även butik i Helsingfors och hemsidan kan man besöka på www.noolan.com

Jag föll pladask för deras “Kiat vest” som jag använde på galan (syns på bilden nedan). Har nu även deras “Hilde Jacket” i min garderob.

 

 

 

 

Håller er uppdaterad framöver när vi vet hur det gick på vår audition idag!

 

Adios Amigos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *